Gânduri

Târfe Masculine

12242095_1008100115914785_198049787_n
Arhiva personala.
Draga mea, scriu asta în noapte târziu pentru tine. Scriu şi pentru voi băieţi, poate poate se lipeşte ceva de voi.
Cred că cel puţin o dată în viaţa asta ai fost şi tu păcălită de un prinţ(cel puţin aparent).Un tip desprins din visele tale. Atent, romantic, deştept, mereu acolo pentru tine şi lista cu calităţi poate continua. Dar după un timp treaba s-a schimbat, nu? Iar cea mai mare dezamagire a venit la sfârşitul relaţiei. Atunci l-ai cunoscut cu adevărat. Nu degeaba se spune că vezi carcaterul omului la sfârşitul relaţiei ci nu la începutul ei.
Târfă masculină. Şi nu mă refer la bărbaţii care înşeală. Până într-un târziu orice bărbat va înşela, va căuta şi altceva sau pur şi simplu va agăţa o alta pentru aş demonstra lui că încă poate. Ţârfa masculină este acea specie de „domn” care pe timpul relaţiei este perfect,iar la final … a gafat! Şi nu, nu pentru că s-a despărţit de ea. Nu, el oricum nu o merita. Clar nu, ea are nevoie de mai mult de atât. A gafat pentru modul în care s-a despărţit de ea.

Ştii ? O femeie iartă, multe… uneori din dragoste iartă prea multe. Dar nu va ierta niciodată o persoană care a umilit-o. Nu va ierta un om ce i-a rănit orgoliu ei de femeie.Si nu pentru că nu ar iubi, dar o femeie are o calitate mai mult dezvoltată dect orice alta: DEMNITATEA.
Aşa că drag bărbat, dacă vrei să fii un domn, fii până la capăt.
O femei îşi poartă tristeţea unei despărţiri cu zâmbet, vei fi surprins de cât de puternică este, dar i-ar fi mai de ajutor dacă te-ai despărţi de ea într-un mod frumos.
Acum probabil râzi şi mă crezi puţin nebună.”Cum să te desparţi frumos?:))”
Simplu, prea simplu!  Fii sincer! Spune-i adevarul, o să o doară, va fi nervoasă pe moment dar într-un târziu va aprecia sinceritatea ta.
Nu condamn pe nimeni care îşi pierde iubirea, până la urmă nimic nu e veşnic, dar nu ţine un om legat de tine dacă nu îi mai porţi sentimente. Şi nu, să nu îţi fie milă de ea. să te desparţi, să continui o relaţie de frica reacţiei ei. La început va fi rea, vei auzi reproşuri, urlete, va sparge, va aruncă, dar după un timp îţi va spune zâmbind, bună. Şi nu, fără nici o intenţie de a te avea din nou. Mulţumită doar că ai renunţat la ea din timp, ai lăsat-o liberă. Astfel a realizat că poate fi cu adevărat iubita.

Aşa că domnule, sinceritatea doare ce-i drept, dar şi vindecă. Iar tu femeie, dacă acum suferi după un astfel de domn, zâmbeşte! Eşti liberă să întâlneşti omul ce te va iubi pe tine!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.