Gânduri

Tipuri de fete ce vor să fie agăţate în club

 Hei Dragilor! Astăzi am ales să vă prezint tipuri de fete ce vor să fie agăţate în club!

 

 
După cum bine știm vremurile s-au schimbat, nu mai sunt ca în basme. În mod clar prinţesa nu mai așteaptă prinţul pe cal alb, deși mulți ar spune că Cenuşăreasa de azi se combina mai degrabă cu calul. Vă spun sincer că se înşeală. Cenuşăreasa nu mai exista, avem doar Ilene Cosânzene şi frumoase dar, nu adormite. Ele aleg mereu prinţul dar, nu pe cal alb, ci cu mulți cai putere sub capotă şi cu portofelul gros. Dacă nu are portofel se acceptă şi cartea de credit totuşi, nu sunt absurde. În cazul în care nu are mașină şi nici bani măcar să fie popular. Băieți, dacă nu aveți aceste calităţi, stați în banca voastră.
Tot plimbându-mă prin cluburi, puburi sau cafenele din București am întâlnit câteva tipuri de tipe ce vor să fie agăţate.

Așa că dragi băieți luaţi-vă un scaun, stați comod şi eu o să vă povestesc 4 tipuri de ” prinţese” puse pe agăţat.

 

 
1 FAM FA’TAL: în acesta categorie întâlnim genul de fete care se lăsa extrem de greu (deși ele vor să agăţate, nu vor orice tip). Ele sunt domnişoarele care poartă mereu tocuri (cu cât sunt mai înalte cu atât mai bine). Nu vă faceți griji dacă nu știu să meargă pe tocuri, la urma urmei nici nu este nevoie. Este mereu singură, nu are masa niciodată şi se aşează întotdeauna dar întotdeauna pe scaunul de la bar. Selectează atent cu privirea prada (de cele mai mult ori este tipul cu sacou Zara şi cu buzunarul de la spate cât mai umflat, după cum știm foarte bine, acolo se află portofelul). Își comandă atent o băutură cât mai scumpă de preferat martini sau cocteiluri cât mai spectaculoase. Nu vă faceți griji dacă costă mai mult de jumătate din suma pe care o au în geantă, vor bea un singur pahar. (evident pe al doilea îl va plăti prinţul). Își aprinde atent țigara fixând prada cu privirea (la urma urmei o să o observe doar e cam singura care nu este însoţită). Dacă prinţul ales nu o curtează, cu siguranță va fi altul mort de beat cu un buzunar mai subţire care o va conduce acasă.

12312378_1016750788383051_710712514_n
2 INABORDABILA: aici vom întâlni fetele care sunt mereu cu gaşca de prieteni (cu cât mai mulți cu atât mai bine). O ținută bine studiată: decolteu proeminent, Colanţi sau fusta cât mai strâmtă şi scurtă şi în picioare de obicei tocuri. Spun inabordabila pentru că este genul de fată care nu își alege prada, pare că nu o interesează şi așa şi este. Dacă nu îi oferi o bere sau un shot nici nu o să te bage în seamă. Dansează mult în general doar cu băieți (doar așa ceilalți vor vedea că ea este deja curtată, ceea ce nu știu ei este faptul că s-a rugat cam mult de prietenii ei să îi ofere un dans.) Ea nu va pleca acasă cu nici un prinţ din club, pe e o interesează doar băutura primită gratuit.

12308867_1016750728383057_1773998045_n
3TIPA PRIETENOASĂ. Domnişoarele din categoria asta sunt acelea care umblă în haită. Sunt tipele alea de zici că sunt decupate din filmele pentru adolescenţi (găştile acelea de fete rele). Ținuta lor nu este atât de studiată în general jeanşi tricouri cu mesaje drăguţe şi tenişi. Sunt acele fete care dansează fără inhibiţii, Zâmbesc tuturor ” prinţilor” (până la urmă dacă ai bani să ieși în oraș deja nu mai ești cal) Dacă vii să dansezi cu ea, nu te va refuza bă mai mult te vei alege cu un număr de telefon sau un fb. Dacă le oferi şi o băutură deja ai un sărut asigurat, dacă ai noroc o vei conduce cu drag acasă la tine. Ce nu ştiu mulţi este ca în general fetele astea au o listă ce trebuie completată cu câţi mai mulţi prinţi. Cu cât mai mulţi pe seara, cu atât mai bine.

12319453_1016750808383049_1126244122_n
4 TIPA VREAU SĂ FIU AGĂŢATĂ. Tipele astea aproape strigă, le lipseşte doar tricoul cu ” sunt disponibilă „. Aici nu mai contează dacă este însoţită, nu mai contează dacă este doar cu fete sau cu toată gaşca (pentru că doar fam fa`tal ies singure în oraș). Nu mai contează nici în ce sunt îmbrăcate. Dansează lasciv de preferat cu fundul cât mai aproape de tipul din spate sau lateral. Dacă te place fii sigur că va veni ea la tine, tu doar fixeaz-o cu privirea. Consumă alcool mult, atât de mult de poți jura că e rusoaică. Şi nu plecat niciodată singură casă, mereu se găsește un prinţ bine voitor dornic să o conducă.

12312254_1016750731716390_852893989_n
Bine înţeles, Slava Domnului, mai exista şi feţe ce ies doar să se distreze şi Slava Domnului sunt multe!

 
Sunt sigură că şi voi ați descoperit genul ăsta de prinţese sau dacă nu, acum clar le veți recunoaște. Până data viitoare vă pup cu drag şi nu uităţi: acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.