Gânduri

Dacă îl iubești, lasă-l liber!

 Nu am crezut niciodată în poveștile alea cu:”Dacă îl iubești, lasă-l liber”!DSC_0483

 

Să fim serioși! Puteam să jur că nu aşa iubești un om. Puteam să jur că atunci când iubești, nu îţi dorești să îi mai dai drumul din brațe, iar ale mele mâini au fost de multe ori sufocante. Atât de frică îmi era să nu îl pierd încât am sacrificat tot pentru el, când de fapt tot ce trebuia să sacrific era iubirea mea. Nu am crezut niciodată că poți simți iubire atunci când îl vezi cu o alta. Eram convinsă că atunci când se va întâmpla asta, voi urî, îl voi urî din toată inima.
Însă, Draga mea, nu ştii niciodată ce îţi pregătește viaţa. Nici nu ai idee prin câte te face să treci o iubire. Nu credeam, până nu de mult, ca iubirea poate fi aşa înșelătoare.
Şi viaţa m-a surprins de multe ori, însă acum nu doar viaţa mă surprinde şi eu mă surprind pe mine însămi.

 

Am devenit femeie, înainte de termen. Am întâlnit iubirea aia unică din „basme” înainte de a purta verighetă; înainte să spun „da” în faţa lui Dumnezeu.
Astăzi am ajuns să iubesc un om atât de mult încât să îl las liber. Azi am ajuns să iubesc un om căruia îi doresc tot ce este mai bun. Iar eu… Eu nu sunt bună deloc.

Azi îl vreau fericit mai mult decât oricând. Azi îl iubesc atât de mult încât îl vreau fericit cu oricare alta. Vine un moment în viaţă când fericirea ta are la baza fericirea lui. Aşa că îl vreau fericit cu oricare fată, chiar şi cu ea. Doar să îl ştiu bine, pentru că doar aşa pot fi şi eu.

 

Dragul meu, atunci când ţi-am dat „cheia inimii mele”… Ţi-am dat cheia pentru că nimeni nu va mai fi ca tine. Nu voi mai putea iubi niciunul atât de mult încât să îl las să plece. Nu voi mai iubi pe nimeni atât de mult încât să îl doresc cu alta. Nimeni, niciodată! Pentru că nu voi mai pune pe nimeni mai presus de mine. Şi să fie cu mine, va fi un chin.
Sunt a dracului de complicată. Sunt imposibil de nebună… Îşi va blestema zilele. Dar mă va iubi nebunește. Mă va iubi atât de mult încât va suporta să fie nefericit lângă mine, doar să mă aibă iar ţie, ţie dragul meu, nu îţi pot face asta!
Iubirea pentru tine este mai a dracului decat iubirea de mamă. Şi te vreau fericit! Iar Diana şi fericirea… Nu au multe în comun.DSC_0485

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.