Gânduri

De când lumea şi pământul …

Dragii mei, de când lumea şi pământul se știe că o femeie șmecheră este aia care poate fi doamnă pe stradă şi o târfă în pat ! Ce-i drept sexul doar în pat devine monoton aşa că lărgim un pic zicala: să fii doamnă în societate şi o târfă în intimitate!

 

Mulţi dintre voi mi-aţi vorbit despre curaj, alţii m-aţi judecat. În timp ce eu cred că nu e vorba nici de curaj şi nici de ceva pentru care pot fi judecată.

 

Dragii mei, spuneți sincer, cați dintre voi nu aveți cel puţin o fantezie sexuală? Cați dintre voi nu vă visaţi dominatori în pat? Cați vă puneți în practică gândurile astea perverse sau nu?

 

Gândesc, gândesc pervers!

 

O relație bună este întreținută printre altele şi de un sex bun! Fie că îl numesc sex fie dragoste fie că vă plimb în romantism sau în perversitate, fie că domin sau sunt dominată, vă spun fără menajamente ce este înminteaDianei.

 

Şi nu, nu e vorba de curaj, vorbesc de sinceritate. Şi nici nimic de judecat, la urma urmei în fapt un singur bărbat se bucură de latura asta a mea ascunsă de pașii străzii şi de ochii lumii.

 

Aşa că Dragă mea, Dragul meu, când vei citi un alt articol nu fă analiza pe text şi nici psihologică, doar lasă-te purtat în povestea mea şi vizualizează…

 

Şi apropo: dacă îţi place ceea ce vezi şi tu eşti puţin pervers!

12399757_10207129303204195_1677384843_o
Foto: Ileana Radulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.