Gânduri

Cum să iţi mulţumesc pentru ceea ce sunt?

 

Dragul meu, nu ştiu cum să îţi mulțumesc. Nu pot să îţi mulțumesc prin cuvinte pentru femeia ce am devenit. Nu ştiu cum aş putea să mă revanșez pentru cât am devenit de puternică. Pot doar să te iubesc o viaţă, în tăcere.

DSC_0519

M-ai construit frumos. M-ai învăţat multe. Am învăţat multe cu tine şi în lipsa ta. M-ai lovit de multe ori. Şi poate dacă nu mă loveai acolo unde doare mai tare, eram acum ușor de rănit pentru alţii. Uneori m-ai pregătit în avans pentru ce urma să fie, alteori m-ai luat pe neașteptate. M-ai ridicat la cer şi tot tu ai dat cu mine de pământ. Mi-ai fost călău şi iubit loial. Mi-ai fost aer deși m-am sufocat de multe ori în preajma ta. M-ai lăsat fără cuvinte, iar alte ori m-ai făcut să nu îmi mai tacă gura. M-ai ajutat să am încredere în mine făcându-mă să mă simt cea mai frumoasă femeie de pe planetă şi tot tu, când m-ai părăsit, m-ai învăţat că mereu există altcineva mai bun. Mi-ai demonstrat că iubirea nu este suficientă şi oricât de mult ai iubi un om, dacă nu vă înțelegeți nu este de ajuns şi tot tu m-ai făcut să cred că iubirea adevărată învinge mereu. Mereu va exista o cale să meargă dar, doar în cazul unei iubiri adevărate. M-ai îndrăgostit de tine de un infinit de ori… şi am crezut că te-am pierdut tot de atâtea.

DSC_0521

M-ai făcut să trăiesc libertatea deplină deși eram strânsă în brațele tale. M-ai făcut să văd dincolo de aparenţe. M-ai făcut să ascult gura lumii dar să nu cred, să nu o implic în doi. Am simțit cu tine, într-o secundă, infinitul.
Nu pot să îţi mulțumesc decât iubindu-te pentru tot ce ai făcut, pentru tot ce faci.

DSC_0524

Dragul meu, eşti autor al vieții mele. Eşti iubirea mea de azi, de mâine, de ieri, de-o viaţă.
Mi-ai scris frumos povestea vieții. Cu disperări, cu lacrimi, cu speranța, cu iubire nemărginită cu toate sentimentele posibile pe lumea asta. Pe toate… Le trăiesc cu tine.

12656343_1050826828308780_3155649_o

Şi apropo dragii mei pentru că sunteți alături de mine, în weekend o să filmez un nou clip. Lăsați-mi în comentarii aici sau pe Facebook sau pe ask fm subiecte de discutat, întrebări, sau idei de vlog!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.