Gânduri

Ca să vezi ce nenorocită sunt!

Ce târfă nenorocită sunt. Atât de târfă încât te-am iubit doar pe tine,ce-i drept bine în toate poziţiile. Sunt atât de nenorocită încât în serile în care îţi era rău stăteam cu tine în loc să fiu pe masă în club acolo unde îmi e locul. Aşa de rea ce sunt că te-am lăsat să mă penetrezi înainte în creier apoi în vagin. Aşa hal de om am fost că te-am pus întâiul în viaţa mea iar eu am uitat să
mai fiu fericită. Ce târfă nenorocită ai avut lângă tine, dragul meu. Atât de laşă am fost să stau în umbra ta să nu te eclipsez. Atât de josnică am fost să te părăsesc când am văzut că eşti nefericit. Atât de idioată să nu te iau cu mine în nebunia mea, pentru că ştiam că nu faci faţă. A dracului de slabă ce sunt! Slabă de îngeri că nu te-am părăsit fix când aveai mai mare nevoie de mine! Spurcată la gură ce sunt! Atât de spurcată că te-am lăudat în faţa tuturor,ce tip mișto eşti tu şi ce fraieră sunt eu că nu te-am apreciat destul! Naivă ce sunt să cred că o să apreciezi vreodată ceva făcut de mine, da dragul meu am făcut multe pentru tine!


Cum am putut oare să fiu lângă tine când nu era nimeni. Cum am putut să te urc pe cele mai înalte culmi de fericire. Cum dracu am putut să fiu acolo mereu! Cum dracu am putut să fac tot pentru  tine şi să nu îţi fie nimic deajuns.


Dă vina pe mine pentru eșecul tău, pentru ca eu sunt în stare să îmi asum. Eu merit!! Oare ce ar mai fi de tine, băiatul bun, dacă nu m-ai fi întâlnit pe mine, fată rea. Îţi închipui dragul meu ce viaţa anostă duceai în lipsa mea? Ce ar fi fost de tine să nu fi simțit pentru întâia dată drogul extazului sau să fi beat de iubire?

Ce bărbat erai tu fără răni de iubire?

 

Şi apropo: Dragul meu, de ce plângi dupa o nenorocită ca mine?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.