Gânduri

Obscur! 

Cu cât mă îndrăgosteam mai tare cu atât știam că greșesc mai mult. Cu cât știam că greșesc mai mult cu atât nu puteam să mă mai opresc.  Știi doar că lucrurile interzise sunt cele mai dorite. Iar regulile nu-s pentru mine cum nu sunt eu pentru tine. 

Așa că uite-mă, fără mască. Dezbrăcată de secrete:

„Nu știu ce îl excita mai tare. Felul în care lingeam foița sau că aveam rimelul curs! Nu știu ce îi plăcea mai mult, faptul că mă dăruiam lui sau că nu mă mai văzuse pânâ atunci cum trag dintr-o țigară. A fost primul preludiu din viața mea din priviri. Mă penetra cu privirea și îl doream mai mult ca niciodată. Nu a fost cazul de „țigara de după”, o aveam pe cea”în timp ce ” și era bine.


Era pentru prima oara când vedeam artifici pe tavan. Și nu știu dacă e de la fum sau de la…. Am țigara intr-o mână și în cealaltă sticla de J&B aproape goală! Îi port cămașă preferată și doar atât. Defilez pe balustrada balconului ușor amețită și pentru prima dată nu îmi e frică să cad in gol!


Prima dată când mă vedea așa cum sunt, fără complexe, fără măști! Slabă, plânsă! Îndurerată, îngenuncheată și el gata să mă urce … pe pereți. Și la dracu dacă îmi păsa cel puțin pentru o secundă ce voia de la mine! Eram bine! Al dracului de bine cu mine!


În cameră printre fum și sticle goale răsună în toata liniștea dintre noi o piesă. Nu spuneam nimic, ne priveam și ascultam melodia. Eu cu gândul in suflete, el în pi**a dar jur că nu îmi păsa! Îl voiam atunci, acolo si atât!”

Și îngerii au demonii lor! Cam cum sunt eu pentru tine, îngerul tău păzitor care îți aduce o data cu el toți demonii. Pentru că vezi tu, eu vin din iad, de acolo de unde mi se cuvine tot și am cucerit tot. Și doar cel ce cunoaște iadul va ajunge să prețuiască raiul.


Așa că fii rău și iubește-mă bine. Sau fii prost si lasa-mă să îți fiu lecție! Pentru că eu niciodată nu o să trec prin viața cuiva așa fără rost! Ori mă vei iubi o viață, ori mă vei urî tot într-atât de mult, dar niciodată nu o să trec fără să mă semnez pe suflet!


Tu alegi! Tu m-ai vazut și înger și demon; și copilă și femeie; și frumoasă și nebună!

A si apropo dragul meu: m-ai lăsat de mult ori să cad, dar nu și atunci! Mă întreb oare de ce? Să preferi iadul oare?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.