Gânduri

Un apel ratat pe telefonul lui!

Scumpo, astăzi îţi scriu ţie. Cred că a venit momentul în care să îţi spun ceea ce faci şi cine eşti de fapt. Cred că a venit momentul în care trebuie să privești realitatea în faţă.
În primul rând aş vrea să mă prezint:

3ZZ.jpg
Photo: Alex Nastase

Eu sunt iubita lui. Şi nu de acum şi nici de ieri. Sunt cea pe care o iubeşte, cea cu care adoarme şi se trezeşte în gând. Eu sunt prima persoană pe care o suna când este fericit sau supărat. Eu sunt cea ce îi cunoaște sufletul, familia şi pietrenii. Eu îi sunt iubită, prietenă şi familie, tu doar amantă de pe o zi pe alta. Eu sunt cea care îi este alături în momentele grele. Sunt aia care îi face ceaiul când este răcit şi îi pregătește hainele când este prea obosit să facă asta singur. Sunt aia care îl ţine de mână când nu mai poate. Sunt aia care a fost acolo la nevoie nu doar de nevoie.

2zz
Photo: Alex Nastase

Să ştii scumpo că un bărbat nu iubeşte la fel două femei. Aşa că dacă mă vezi fericită alături de el asta nu înseamnă că o să ai parte de aceeaşi fericire. Dacă îţi faci poze ca ale mele nu o să fii eu şi nici dacă încerci să te comporți ca şi mine, tot nu o să fii ca mine. Nu mai încerca te rog. E destul de greu să ajungi acolo. Jucam în ligi diferite!
Te rog să mă crezi pe cuvânt, ca tine au fost multe în viaţa lui. Multe așternuturi schimbate după nopți de ocazie. Eu am rămas indiferent de câte ca tine au fost. Aş vrea să nu te mai crezi nevastă dacă ai stat de două ori deasupra. Şi nici să îi dai mesaje în mijlocul nopții. Pe el nu îl interesează că plângi, că îţi este dor sau că suferi. El te-a vrut, te-a avut. Nu îţi mai fă filme că se desparte de mine pentru tine. Băieţii în general nu dau vrabia din mână pe coțofana de pe cub. Te vinzi ieftin şi îmi pare rău pentru că ţi-ai făcut speranţe.

343
Photo: Alex Nastase

În al doilea rând te anunţ că eu nu am intrat în nicio competiție cu tine. Eu nu îmi doresc să fiu o opțiune în viaţa iubitului meu iar el ştie foarte bine asta, iar în cazul în care ar fi existat orice fel de sentiment pentru tine ar fi renunțat el la mine. Eu nu îl oblig să stea cu mine şi nici nu îl ţin cu forța. El ştie că e liber să plece în orice moment. Dacă nu a făcut-o până acum ar trebui să înţelegi că te chinui degeaba. Între noi două nu este competiție. Nu mă bat cu tine pentru nimic. Nu ai de ce să ne compari. Nu ai de ce să te consideri mai bună. El nu este premiul iar eu nu am pierdut nimic de fel. Totuși eu sunt aici, tu doar încerc să fii. Eşti prostuța totuși scumpo, dacă crezi că o să mă despart de el când văd mesaje de la tine. Nici nu o să ne certăm când îl suni în disperare. Dacă după un mesaj cu ” te doresc!” Îţi răspunde cu ” am treabă acum, poate altădată!” Cred că eşti capabilă să înţelegi singura mesajul. Te asigur că un bărbat care te dorește nu te refuza. Bărbații în general nu refuza. D-asta ai şi ajuns în patul lui. La insistenţele tale şi instinctele lui masculine. De multe ori bărbații gândesc cu pula. Abia când intervine conștiința realizează ce fut!
Iartă-mă că îţi spun aşa direct dar eşti bună de futut nu de iubit. Aşa că iubito eşti doar încă una. Eşti doar o altă în palmaresul lui. Eşti o oricare alta nimic mai mult. Ştiu că mergi pe ideea: dacă te iubea pe tine nu mai existam eu, dar dă-mi voie să te contrazic şi hai să îţi şi explic că bănuiesc că nu duci. Bărbații încă de la început am fost vânători, o au în sânge, sunt obișnuiți să vâneze. Tu ai fost doar o pradă ușoară şi la cum îl ştiu eu pe el, cred că te-ai aruncat singură în faţa puştii.

45
Photo:Alex Nastase

Totuși tu eşti liberă să încerci, vreau doar să îţi explic cât eşti de proastă. Cine te iubeşte e lângă tine pentru că vrea, nu este nevoie să te rogi de el. Cine te vrea face orice să te aibă cu orice preț. Nu este nevoie să îl desparți tu, se desparte singur.
Lucrurile sunt simple doar tu le complici!

Şi apropo: scumpo, asta trebuia să fie un mesaj către „cealaltă”, dar tu nici măcar asta nu eşti. Eşti doar un apel ratat pe telefonul lui.

4
Photo: Alex Nastase

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.