Gânduri

Tu cu tine!

 Ia-ți o foaie şi un pix şi ia loc. Azi, draga mea, îţi dau sfaturi de viaţă. Aşa că aşează-te confortabil şi ia notițe.Tu eşti frumoasă: şi cu riduri şi machiată şi obosită şi abia trezită.
Pe tine nu te interesează cine, ce vorbește. Tu ştii cine eşti şi ce ai făcut. Restul? E cancan!
Tu nu ai nevoie de diamante să strălucești în mulțime. Cum nu ai nevoie de un bărbat să fii fericită.

img_2380
Aşa că puneți un pahar de vin roșu în paharul de cristal, puneți dresurile cu dantelă, ia cea mai lejeră cămaşa pe tine şi ascultă-mă bine!
Tu nu ai nevoie de nimeni! Eşti tu cu tine şi eşti bine! A dracului de bine!
Fă doar ce simţi când simţi, nu lăsa teamă să te învăluie, draga mea! Ai tot ce ai nevoie să fii fericită.
Când toţi te vor lovi, tu să le zâmbești! Zâmbetul tău va cuceri lumea într-o zi, dacă nu deja a făcut-o! Ia-ți inima în dinţi şi fii fericită, nimic nu te oprește!
Nu permite nimănui să îţi spună că nu poţi! Habar nu ai de câte eşti în stare! Habar nu ai câte poţi să faci de una singură! Tu cu tine, iubito!
Uită-te în oglindă şi ai să vezi cel mai important om din viaţa ta, tu! Doar tu!
Aşa că dacă ai chef de ciocolată, nu te sfii să o mănânci. Ce contează kilogramele când tu eşti fericită cu tine? Iubeşte te cum nu a făcut o nimeni, aşa cum doar tu eşti în stare să o faci! Pentru că tu, da tu, eşti capabilă să iubeşti nebunește. Poate nu acum, dar într-o zi o să iubeşti pe cel ce te va merita, până atunci iubeşte te pe tine!

img_2378
Tu să nu te vinzi iubito! Să nu te vinzi ieftin! Să ştii că o femeie ce se vinde pe lucruri scumpe, e cea mai ieftină de fapt. Tu să nu faci asta. Tu să te bucuri de lucruri mărunte. De mici gesturi şi fapte. Şi ce dacă nu e un băiat să îţi cumpere florile preferate?! Poţi să o faci singură! Intră în prima florărie şi ia-ţi singură cel mai frumos buchet de flori cum doar tu ştii cum îţi place.
Iubito, ştiu că singurătatea poate să te sperie, dar nu e aşa. Ia o gură de vin şi vezi partea plină a paharului! Singurătatea e libertate! Aşa că încalță tocurile alea nenorocite şi ieşi în lume. Cunoaște lume şi cel mai important cunoaște-te pe tine. Oferă-le tuturor încredere, dar tu să crezi doar în tine. Pentru că tu, poţi!
Când ai făcut ultima oară ceva pentru tine? Când ai fost ultima dată singură într-o cafenea cu cartea ta preferată?! Când ai zâmbit ultima dată din tot sufletul?
Gata iubito! Acum e momentul tău! Acum eşti tu cu tine şi crede-mă, tu poţi!
Să ştii, draga mea, ca o femeie complicată e de fapt cea mai simplă. Aşa că nu te mai lamenta ca tu nu ştii să fii fericită că tu eşti prea complicată, da-ţi voie să fii tu! Nu te mai lua după gura lumii, gura lumii a pupat multe funduri, iar de azi poate să îl pupe şi pe al tău. Pentru că de azi nu te mai interesează lumea! O femeie complicată, e un deliciu, iar bărbatul care nu vede asta, ei bine, să aibă parte de proaste! Tu eşti deșteaptă! A dracului de deşteaptă!
Ai notat? Fumează o țigară digeră tot ce ţi-am spus.
De azi: zâmbește mai des, iubeşte-te mai mult şi crede în tine! Restul vin de la sine!

A şi apropo: dacă crezi că sunt din piatră, măcar fă-mă statuie!

IMG_2377.JPG

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.