Gânduri

Amante de carton

Astăzi sunt rea, căci bună nu am fost niciodată.

Fetelor e timpul pentru o oră de dirigenție. Luați-vă pixul și foaia, așezați-vă bine, puneți-vă un pahar de vin, citiţi-mă și băgați bine la cap.

Scumpelor, în primul rând aş vrea să înțelegeți că soarele se învârte în jurul pământului, nu în jurul vostru. Iar în al doilea rând aş vrea să vă spun că dacă sunteţi proaste nu trebuie să semnalizați să vă văd de pe marte. Ok. Acum că am lămurit asta! Hai să vorbim despre voi astea de vă credeți amante.

1. Și reține! Ca să fiți amante prostul trebuie să aibă pe deget verighetă, altfel nu sunteți amante. Sunteți doar încă una care îl fute sau pe care va fute!

2. Să fii amanta scumpo/scumpelor nu este o mândrie. Nu ai cum să te lauzi cu asta! Crezi că tu ești aia șmecheră și a lui iubită e proastă? Nu ai înțeles că tu ești singura proastă în ecuația asta? În timp ce tu pui story-uri pe insta despre cum “dacă dai tu un mesaj fuţi o relație”, ăla e acasă cu aia în pat și singura futută de aici, tot tu rămâi și nu la modul ăla frumos și pervers cum îți place ţie.

3. Învățați dracu măcar să fiți amante. O amantă nu e acolo să despartă, ea nu se așteaptă ca prostul să părăsească pentru ea, amanta e acolo just for sex sau alte beneficii, în cazul vostru o plimbare cu mașina și o bere în oraș. (ajungem și acolo). Amanta știe, realizează și își asuma că e pe locul 2 sau 3 sau 4 în viața lui. Nu îl sună ca o disperată, nu se lauda cu asta și nici nu face pe șmechera în fata săracei ăleia care este înșelată.

4. Niciodată dar niciodată nu îi subestimaţi iubita! Gândiți puțin, măcar puţin, știu că e greu pentru unele dar, încercați vă rog: dacă voia prostul era cu voi fără să vă facă amante. Se despărțea încă de la început! Nu îl ţine nimeni legat cu forța lângă ea. Și poate că va spune cât de nebună e și cum îi pare rău de ea și cum nu poate și cum îi e milă sau alte lucruri de genul, bullshit! Astea sunt doar niște căcaturi inventate și voi puneți botul la tot căcatul ăsta! Reveniţi-vă fetelor!

5. Încetați dracu să semnalizați prostia cu postări de genul: dacă scot conversațiile mele distrug multe relaţii. Nu faceți decât să ne semnalizați cât de idioate sunteţi (ps: idiot nu îndemâna om cu idei). Până una alta voi rămâneți cu conversație şi prostul cu aia cu care e.

Știu că poate fi frumos sentimentul. Când într-o încăpere plină de oamenii el te privește doar pe tine. Cum poate fi de frumos să citești dorința în ochii lui și să știi că ar da dracul totul doar pentru puțin timp cu tine, puțin căci în restul trebuie să fie cu ea. Știu cum va face să vă simțit speciale și iubite și apreciate și perfecte. Frumoasă iluzie. Iluzie pentru ca totul va dura puțin. Veți avea nopti în care veți muri de dor. Nopți în care v-ați dori să fie acolo și nu e. Zile proaste în care veți vrea să îi spuneți prin ce treceți. Momente fericite în care ți-ai dori să vă bucurați împreună. Dar el nu va mai fi. Căci el face toate lucrurile cu ea. Cum te vei simți când o vei vedea pe ea fericită la brațu lui? Cum vei reacționa când o să vă întâlniți la un eveniment întâmplător iar ea va radia la brațului lui? Cum te vei simți când va fi cu ea în vacanţe pe la munte,pe la mare iar tu acasă uitându-te la poze cu ei? Merită? Chiar merită?

Şi apropo: Fetelor, respectaţi-vă câtuși de puțin și nu acceptaţi să fiți pe locul doi niciodată!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.