Gânduri

Ce îți doresc eu ție…

Știi cum e cu toate poveștile de dragoste cu final tragic?

La început îl caută ea zile întregi, luni sau ani. Îl caută în amintiri, în gânduri, în simțiri. Îl caută acolo unde obișnuiau să fie împreună, ca mai apoi să ajungă să îl caute în altul și când va obosi și va avea sufletul încărcat de dorința, dor și regret își va lua o pauză, va face curat în suflet colțișor cu colțișor până nu va mai rămâne nimic din iubirea mult pierdută. Iar mai apoi va căuta el tot ce a avut cu ea și nu va mai simți la fel! Căci o iubire nebună nu poate fi înlocuită cu orice.


Știi cum e cu noi, dragul meu? Cum o să fie?
Te-am căutat și eu multă vreme și mult timp te-am așteptat. Te-am căutat în altul și am înțeles că nu ești și nici nu o să fi și m-am oprit. Am pus stop! Acum fac dezordine în suflet să îmi găsesc din nou ordinea dar, știi ce îți doresc eu ţie?


Să te trezeşti într-o noapte târziu speriat simţindu-mi mirosul şi să mă cauţi în nenorocitul ăla de pat în care ne-am iubit de atâtea ori. Doamne cât de straniu o să ţi se pară ca acolo, în locul meu va fi alta. Va fi una căreia îi vei săruta umărul aşa cum îmi făceai mie. Şi o să doară al dracului de tare că nu sunt eu. Să fii disperat. Să mă cauţi zile la rând să urli nopți întregi… Şi ştii ce o să fie ciudat atunci?
Ca eu voi fi cu altul, nu ca tine, nu te simţi mândru. Care nu va mai dormi cu capul pe pieptul meu pentru ca ăla era locul tău. Dar îmi voi găsi eu locul lângă el, locul meu. Iar când tu nu vei mai suporta să nu şti nimic de mine, Dumnezeu să ne dea să ne întâlnim întâmplător… Oare cum mă voi simţi să îţi văd nenorociţii ăia de ochii înlăcrimaţi?!


Dar vezi tu… în teorie e mai simplu… practica ne omoară… Pe tine te-am pierdut demult în patul unei femei care nu te va mai iubi așa, cu totul, cu tot și toate.
Dar dacă totuşi, îţi doreşti să ai totul, voi fi aici. Iar dacă nu, şi o să petrec o viaţă întreagă singură, pentru că te-am iubit pe tine… atunci aşa să fie!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.