Gânduri

Adevărul doare!

“Nu te iubesc!

De fapt știi ceva, nu te-am iubit niciodată!

Să fiu sincer, ai fost comoditate, obișnuiță. Ai fost proastă aia pe care o aveam când voiam.

La început te-am plăcut. Apoi ai devenit un trofeu, nu te simţii bine, nu genul ăla de trofeu. Am vrut să te am să îmi demonstrez că pot și nu că erai vreo piesă și pentru că te avea altcineva.

Apoi după ce te-am avut, m-am obișnuit cu tine. Dar nu te-am iubit. Nu am fost niciodată al tău. Inima mea este a alteia. Era încă de atunci!”

Adevărul doare! Doare și vindecă. Și cele mai ale dracu răni se cicatrizează într-un final. Și până la urmă de inima frântă nu a murit nimeni. Într-un final îmi voi amintii de asta și voi rade așa cum râd acum de multe altele din trecut.

Într-un final nu rămâi în trecut din cauza persoanei și din cauza sentimentelor. Când iubești un om nu poți să mai vezi frumusețea din altul. Nu poți să găsești calități și dacă le găsești nu îți plac, nu sunt pentru tine. Mai întâi de toate trebuie să găsești calități în tine, calități pe care le-ai pierdut pe drum, pe drumul de ai face celulita pe plac. Și atunci când celălalt nu te apreciază uiți să te mai apreciezi și tu. Nu te mai vezi frumoasă, nu te mai vezi deșteaptă, nu te mai vezi bună. Vezi doar dezastru pe care el l-a lăsat în urmă. Pentru că nu ai fost suficient de bună pentru el, de ce ai mai fi pentru cineva?

Urmează un drum greu și lung cu tine. Și nu nu fă greșeala să te arunci într-o relație crezând că uiți că și sub pansament dacă nu o lași la aer rana face puroi. Așa e și cu iubirea, dacă o astupi cu altul ajungi să te detești mai mult.

Vindecate singura. Ridicate singura! Și abia apoi daţi voie să iubești din nou. Pentru ca o să o faci în cele din urmă. Eu cred în suflete pereche. Cred că orice om pe lumea asta își are suflet pereche. Și dacă nu a rămas al tău, pur și simplu nu a fost el.

În teorie mereu e simplu, mereu a fost simplu să spui ce e de făcut să știi ce e de făcut, dar știi cât de greu e să și accepți? Cât de greu e să aplici ce ştii!

Până una alta. This is life! Life is sucks. Iar eu mai rău de atât!

Apropo: Smile

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.