Gânduri

Sărută-mă!

Sărută-mă dragul meu, de la vârful degetelor de la picioare, în talpa până la gleznă, fă-o tare și apăsat, fă-mă să îmi fie frică să calc să nu îți strivesc sărutul. Urcă ușor spre genunchi și sărută-mă la încheietură, dă-mi fiori, urca spre coapsa și oprește-te acolo. Acolo unde îți doreşti să fii. Sărută-mă cu poftă cu drag ca și cum aş fi prima și ultima din viața ta. Fă-mă să gem, oferă-mi plăcere. Gustă-mă! Fă-o cu toată ființa ta. Urca spre sâni cu mângâieri și tandrețe.

Intră în mine și spune-mi că mă iubești. Vreau să îți simt căldura corpului, vibrația, respirația. Sărută-mă și iubeşte-mă, plimbați mâinile pe corpul meu așa cum nu ai mai făcut cu nicio altă Și nici nu o să mai faci, căci îmi cunoști și îți cunosc fiecare centimetru din corp, căci mă cunoști cel mai bine și știi ce îmi place și cum îmi place. Fă-o să merite! Să merite tot ce am trăit împreuna și să fii sigur că nu o să o mă uiți vreodată. Fă-o ca și cum ar fi ultima ta zi de pe pământ și eu aş fi tot centru universului tău. Simte-mă, atinge-mă fii parte din mine.

Fă-mă să simt ca și când atunci când vei pleca bucăți din mine vor rămâne veșnic la tine. Întoarce-mă apoi cu spatele sărută-mă de jos în sus! Spune-mi la ureche tot ce ai vrut să îmi spui vreodată și nu ai avut curaj. Fii rău, fii dur, dar fii al meu, căci eu sunt a ta totă cu totul. Prinde mă de păr și trăgeam spre tine! Hai să aprindem artificii pe tavan târziu în noapte!

Fă ce vrei, cum vrei!

Doar fă să merite tot!

Și apropo: Fii eroul meu în povestiri erotice dacă în cele de iubire nu ai fost în stare!

Un gând despre „Sărută-mă!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.