Gânduri

Calcă-mă în picioare!

Descalţă-te! Tocul e prea ascuțit și îmi vei lăsa răni pe corp așa cum mi-ai lăsat și pe suflet.

În seara asta vreau să mă calci în picioare la propriu și la figurat! Vreau în seara asta să te răzbuni pentru toate nopțile în care ai plâns după mine și m-ai așteptat că o femeie cuminte ce ești! Vreau să simt acum aici toată durerea și tot chinul prin care te-am făcut să treci în prostia mea! Vreau să fii tu șefa mea și eu sclavul tău! Vreau să îți îndeplinesc orice dorință și cerere! Nu fi blândă Draga mea, căci nici eu nu am fost cu tine! Sunt gata să plătesc acum tot răul făcută, dar știu că tu nu îmi vrei răul și nu mai vei răni, ca doar tu m-ai iubit frumos în viața asta! De-asta te rog în seara asta, răzbuna-te cum știi tu mai bine!

Ia-m cu o sărutare tot suflul, Iubeşte-mă cu foc să regret orice noapte de amor cu oricare alta. Arata-mi ce am pierdut! Fă-mă să îți cerşesc iubire, fă-mă să vin în genunchi după tine până la capătul lumii dacă vei pleca de lângă mine.

Fă ce vrei cu mine, că am fost prost și am iubit trupuri goale în timp ce tu erai tot ce voiam și tot ce aveam nevoie! În seara asta du-mă prin iadul tău, că știu că ai fost acolo și l-ai cucerit până și pe diavol. Distruge-mă! Desființează-mă! Dar te rog iubește-mă cum doar tu ești capabilă să iubești, cum doar tu știi și poți, cu ură, cu drag, cu dor, cu disperare, cu dispreț, cu tot răul din tine și tot binele pe care nu mai ești în stare să îl vezi! Fă-mi viața vraiște, dă-mi lumea cu curul în sus, dar nu mă părăsi niciodată!

În lipsa ta am văzut ce înseamnă nimicul, am văzut ce înseamnă să nu simți, să nu îți doreşti, să nu speri, să nu visezi! Te implor calcă-mă în picioare în fiecare zi de acum până la final doar nu mai pleca!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.