Gânduri

După 8 ani, scrisoare spre cer…

Dragă Doamne Doamne, nu îți știu adresa casei tale, dar am o scrisoare pentru unul din copii tăi adoptivi și un mesaj pentru Tine! Sper să îl citești!

Să știi Doamne că te-am judecat! Te-am certat și te-am învinovățit! Te-am urât, Doamne! Dar am înțeles că tu aveai nevoie de el mai mult decât aveam eu! Am înțeles că oamenii buni ajung la tine și ai grijă de ei! Iartă-mă! Multumesc că ai grijă de băiatul meu!


„Hei! Bună „străinule”! Au trecut 8 ani de ultima dată. Știu că nu ne-am mai scris de mult. Tot de pe atunci nu ți-am mai auzit nici glasul deși parcă mi-a rămas tiparită în timpane vocea ta. Și știi ce e amuzant? Că uneori și acum îți mai simt parfumul în jurul meu. Ciudat e că am început să caut mirosul ăla la fiecare bărbat din viața mea. Anii ăștia mi-au părut deceni, secole, sper că la tine s-au simțit minute! Îți vine să crezi, câte s-au schimbat sau cât m-am schimbat? M-am descurcat destul de bine fără tine, nu? 

Tu ce mai faci? Cum e la tine ? Îmi mai duci dorul sau poate ai uitat de mine…

Încă mă simt vinovată să știi! Sper să mă fi iertat, eu nu pot! Încă am nopți în care plâng în mijlocul camerei și mă cert singură pentru atunci! Ce copil egoist, nu?! Am vrut să te păstrez doar pentru mine fără să mă gândesc o secundă la ce vrei tu, la ce ai tu nevoie. Poate că dacă te lăsam să pleci atunci… Nu ne mai vorbeam atât de rar acum! Nu mă pot ierta nici că nu mi-am luat la revedere. Că nu am fost acolo să te strâng în brațe pentru ultima dată. Dar poate ne revedem curând, cine stie?!


Mi-e dor! Mi-a fost dor și ieri și azi și sigur îmi va fi și mâine! Cam așa trece timpul meu. Cu dor! Cu dor de tine!

Aici norii s-au așezat de mult și parcă nu au de gând să mai place. E frig și dor așa-i la mine în suflet! Rar zăresc raze de soare și puțin sunt cei ce îmi sădesc zâmbete. 

Cât de simplu era când eram copii, nu? Parcă nu ne păsa atât de mult. Parcă ne bucuram că ne avem si atât. Nu ne gândeam cât de nedreaptă poate fii viața, am crescut! 


Am crescut fără tine! Dar mai am de învătat pana ne vedem. Nu mi-am găsit scopul înca aici pe pământ. Să știi că am început să trăiesc și pentru tine. Uneori fac lucrurile care îți plăceau tie doar să te simt aproape. Știi că și atunci când crește adrenalina te simt mai aproape? Cu cât pierd mai mult controlul cu atât ești mai aproape. 

Ne vedem curând! 

Te iubesc! ”

Apropo Bărbosule, când mi l-ai luat pe M…. Ai luat o parte din mine ! 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.