Gânduri

În general, femeile ce se vând scump ajung, paradoxal sau nu, ieftine.

O femeie adevărată niciodată nu va fi interesată de ce fel de mașină conduci, ce bani învârti și cu cine umbli. Niciodată nu va fi interesată de statutul tău social. Nu se va bucura niciodată de un buchet de 101 trandafiri sau de o bijuterie scumpă mai multe decât se va bucura de timpul și atenția ta. Pe ea nu o interesează cine ești tu, ci cum o faci pe ea să se simtă lângă tine. Căci trecutul tău și potenta ta financiară, pentru ea sunt nimic. Pentru ea contează ce se întâmpla azi și cât de potent eşti sentimental.

Dress: http://www.sundaygirl.ro

Căci o femeie adevărată știe ce vrea cum vrea și cu cine vrea.

Femeia asta de care vorbesc eu va fi provocarea vieţii tale. Într-o lume în care femeile sunt interesate doar de banii tăi și de mașina ta, pentru ea va trebui să mai și gândești. Căci da, așa o vei cuceri. Cu discuții, discuţii inteligente dragul meu. Căci va trebui mai întâi de toate să o stimulezi intelectual. Cu singuranță  a citit mult la viața ei și nu se va lăsa păcălită de 3 citate de ale lui Osho pe care le știi tu de pe Facebook și au prins înainte pe la alte domnișoare. Căci ea știe sigur despre el și nu îi este tocmai un model.

Va trebui să îi vorbești despre dragoste și principii. Concepțiile ei de viața s-ar putea să te sperie puțin căci femeia asta, femeia adevărată, vede lumea cu alți ochi față de ce ai văzut tu până acum, căci e trecută prin multe și a văzut multe.

Femeia adevărată, în general, este femeia care a trecut prin viaţă. Poate chiar prea mult, dar a știut să ia din toate doar ce e bun. Căci și-a învățat lecțiile și și-a asumat trecutul!

Dress: http://www.sundaygirl.ro

Femeia asta nu o găsești oriunde și oricum. În zilele noastre sunt greu de găsit așa femei și dacă ai găsit una… ţine de ea!

Dacă ai reușit să o cucerești va rămâne a ta, ea nu se va mai juca cu alții pentru ca ei îi plac doar jocurile cu tine.

Cucerește-o în fiecare zi, nu cu flori, nu cu haine, nu cu bijuterii și nici cu carduri. Cucereșt-o cu timp, cu atenție și cu orgasme!

Ea nu te va trata niciodată ca pe un accesoriu sau ca pe un trofeu. Nu va ieşi cu tine în lume lăudându-se cu cine o ţine de mâna. Femeia asta strălucește de pe Marte, nu are nevoie de un bărbat lângă ea să atragă atenția sau invidia.

Las-o singura între o sută de femei și în simplitatea ei și atitudinea ei mereu va ieși în evidentă. Mereu va fi invidiată și tot odată apreciată. Nu te aștepta să fie perfectă căci nu este, dar tocmai defectele ei te vor face să nu îți mai iei ochii de la ea.

Dress: http://www.sundaygirl.ro

Aşa că nu te baza ca ea are nevoie de tine pentru imagine sau bani. Ea, dacă te vrea o face pentru suflet.

Apropo: Draga mea,  marfa ieftină se vinde cel mai repede.

PS: TEORIE

OSHO-învățător spiritual indian, fondator al curentului spiritual Neo-Sannyas, Rajnish sau Oshoism.
În ultimii ani de viață cand s-a mutat in USA, s-a făcut vinovat de evaziune fiscală iar adepții lui au otrăvit intenționat cu salmonella un oraș intreg!

Dress: http://www.sundaygirl.ro


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.